RT-Praktijk BOEBEL

Er zijn heel veel kinderen die op school niet de begeleiding kunnen krijgen die zij zo hard nodig hebben.
Dit kan voor veel ouders de reden zijn om deze begeleiding buiten school te gaan zoeken. Ze gaan vaak in eerste instantie op zoek naar bijles of huiswerkbegeleiding.

Vaak blijkt echter dat dit niet leidt tot de gewenste resultaten. Wanneer er namelijk sprake is van een leerprobleem, is er vaak meer nodig dan herhaling en het oefenen van “meer van hetzelfde”.

Een praktijk voor Remedial Teaching kan dan mogelijk wel de juiste hulp bieden.

Bij Remedial Teaching wordt er gericht (en indien nodig uitgebreid) onderzoek gedaan naar de leerproblemen en aan de hand hiervan wordt een begeleidingsplan opgesteld. Vervolgens wordt er een begeleidingstraject van ca. 12 weken ingezet waarin er wordt gewerkt aan de doelen die zijn beschreven in het begeleidingsplan. Hierbij zal er individuele begeleiding op maat plaats vinden.

RT-Praktijk BOEBEL is een praktijk voor Remedial Teaching die graag deze begeleiding wil bieden aan kinderen die om de één of andere reden problemen hebben met leren.

RT-Praktijk BOEBEL bevindt zich in Amsterdam Osdorp (De Aker). De praktijk ligt in een rustige wijk met voldoende parkeergelegenheid. Ook is RT-Praktijk BOEBEL goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is het slechts een paar minuten lopen vanaf tramhalte Inaristraat (tram 1).

 

Meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of aanmelding?

Neem contact op met RT-Praktijk BOEBEL